Saptamana Haferland 2018 - Cand sa mergi, unde sa stai si ce sa faci vara aceasta in Transilvania saseasca

Mie și soțului meu, Bogdan (pentru că ne-am căsătorit doar de câteva zile și încă e exciting să spun "soțul meu, Bogdan") ne place foarte, foarte mult să vizităm sudul Transilvaniei, zonă locuită de sași secole de-a rândul. De câte ori avem ocazia, împachetăm minimul necesar și dăm o tură pe lângă Sibiu sau Brașov, ne cazăm la vreo casă din sat și ne lăsăm răsfățați de gazdele primitoare cu mâncare, deserturi, aer curat și liniște.

Read More
Dominic Boutique - Un weekend perfect in inima Transilvaniei

Dominic Boutique e genul acela de perlă pe care nu o găsești în fiecare zi. În primul rând, e situată foarte convenabil - aproape de Sibiu, Sighișoara, Viscri, în zona satelor cu biserici fortificate, dar nu chiar în mijlocul acțiunii, așa încât dimineața te trezește cântecul păsărelelor…

Read More
Let's talk #skincare - my complete beauty routine

Azi povestim despre îngrijirea tenului, principiile pe care le aplic și produsele pe care le folosesc. Nu că aș fi vreun expert în domeniu - sunt doar o gagică de *aproape* 24 de ani care a trecut, cam în două luni, de la "îmi cer scuze, urmează să mă demachiez, please look away" (true story) la... cum sunt acum, basically nu mai folosesc fond de ten și concealer decât când chiar vreau să dau lumea pe spate.

Read More
Cum ne organizam excursiile până acum - și ce vom încerca anul acesta

De departe cele mai de succes articole de pe blog sunt cele despre excursiile în care mergem. De multe ori îmi scrieți să mă întrebați cum facem să mergem în locuri frumoase cu buget totuși normal, așa că am hotărât că e momentul să răspund, mai pe lung. Also, am descoperit un concept nou (cel puțin pentru mine) de călătorit în locuri exotice la prețuri mult mai bune chiar și decât ce am făcut noi până acum, deci citiți până la capăt - la finalul articolului vă prezint o super chestie.

Read More
#VisitRomania - Cea mai frumoasa cazare din Delta Dunarii

Suntem în ultima zi din excursia noastră în Delta Dunării. Mi-am instalat laptopul pe terasă, am prelucrat câteva poze din ultimul meu shooting, iar acum stau cuminte și scriu pe blog. După cum vedeți din poze, mă aflu într-un loc absolut superb - suntem pentru prima oară în Delta Dunării și chiar mi-am dedicat ceva timp căutând cea mai frumoasă cazare posibilă.

Read More
Favourites of the week

Azi povestim despre lucrurile mele preferate din saptamana ce tocmai a trecut. Avem un ghiozdan 100% instagramabil, ceva ce folosesc impotriva celulitei, o recomandare de carti oarecum evidenta si un meniu zilnic, gustos si super sanatos.

Read More
Anca Cheregi Comments
15 things about me

Da, da, I know - cea mai narcisistă postare ever. Cu toate astea, deja simt că ajunge pe aici lume care nu mă cunoaște direct și personal (feeling like a superstar - am trecut de stadiul "doar mama se uită pe blogul meu" - achievement unlocked) și m-am gândit să fac un mic introduction (sau mare, dacă chiar găsesc 15 chestii de scris despre mine) ca să știți cât de cât cine sunt. 

Read More
Diary of a future bride - Nunta la palat

Despre excursia noastră în Provence, unde B. m-a cerut în căsătorie (mi-au transpirat un pic palmele scriind asta, 6 luni mai târziu), v-am tot povestit. În schimb de atunci nu prea am menționat nimic despre o viitoare nuntă, și ca să răspund tuturor întrebărilor gen "Totuși, voi când vă căsătoriți?", ne-am stabilit nunta în 2018 - prin urmare, am o grămadă de timp să planific acest eveniment. Și habar nu am de unde să încep. 

Read More
My resolutions for 2017

A venit momentul acela din an când mă așez lângă bradul de Crăciun, aprind o lumânare parfumată, mă gândesc în detaliu la anul care a trecut și îmi propun să ating câteva obiective în 2017. Este ceva ce mă ajută să mă entuziasmez pentru anul care urmează și mă motivează să încerc să fiu un om mai bun. Așadar, without further ado, în ordine destul de aleatorie, here are my resolutions for 2017: 

Read More
Anca Cheregi Comments
5 idei pentru luna Noiembrie

I gotta be honest here - iubesc vara mai mult ca orice alt anotimp (vacanța, căldura, timpul liber, excursiile.... hell yeah). Și cum fiecare toamnă din ultimii 16 ani ai vieții mele a însemnat, pe scurt: începe școala și se face frig afară, cred că am început să asociez anotimpul de care atâta lume se bucură numai cu sentimente negative. Nu sunt eu persoana care să găsească nefericire acolo unde ea nu există, așa că anul acesta am căutat toate lucrurile bune din acest sezon și am decis să împărtășesc cu voi felurile în care m-am bucurat - și mă bucur în continuare - de toamnă.

Read More
Our Bali Story

Bali a fost... oau. Cea mai exotică excursie a mea de până acum (singura ieșire din Europa pe care am mai avut-o a fost în Dubai, care... e frumos, dar nu prea), de departe cea mai interesantă și plăcută experiență culinară, în câteva zile care au trecut extrem de rapid. Dar să începem cu începutul.

Read More