Italy through my eyes

Pe scurt, pentru mine, Italia reprezinta suma a tot ceea ce imi place in lumea asta: gastronomie, moda, arhitectura, istorie, arta, natura, mare. Are peisaje montane perfecte; are plaje perfecte. Mancarea este fenomenala si daca m-as fi nascut acolo, probabil acum cantaream de doua ori mai mult.

Read More
Anca CheregiComment
Cu autorulota prin Alpi si Dolomiti

Povestea asta a început de fapt demuuult, în martie anul acesta, când Bogdan mi-a spus că a descoperit o firmă care închiriază autorulote, și cât ar fi de fain să plecăm vreo două săptămâni cu una, câtă libertate vom avea și ce locuri frumoase vom vedea. Aș vrea să spun că i-a luat 5 minute bune să mă convingă, dar în realitate am fost sold la cuvântul “rulotă”.

Read More
Saptamana Haferland 2018 - Cand sa mergi, unde sa stai si ce sa faci vara aceasta in Transilvania saseasca

Mie și soțului meu, Bogdan (pentru că ne-am căsătorit doar de câteva zile și încă e exciting să spun "soțul meu, Bogdan") ne place foarte, foarte mult să vizităm sudul Transilvaniei, zonă locuită de sași secole de-a rândul. De câte ori avem ocazia, împachetăm minimul necesar și dăm o tură pe lângă Sibiu sau Brașov, ne cazăm la vreo casă din sat și ne lăsăm răsfățați de gazdele primitoare cu mâncare, deserturi, aer curat și liniște.

Read More
Dominic Boutique - Un weekend perfect in inima Transilvaniei

Dominic Boutique e genul acela de perlă pe care nu o găsești în fiecare zi. În primul rând, e situată foarte convenabil - aproape de Sibiu, Sighișoara, Viscri, în zona satelor cu biserici fortificate, dar nu chiar în mijlocul acțiunii, așa încât dimineața te trezește cântecul păsărelelor…

Read More
Let's talk #skincare - my complete beauty routine

Azi povestim despre îngrijirea tenului, principiile pe care le aplic și produsele pe care le folosesc. Nu că aș fi vreun expert în domeniu - sunt doar o gagică de *aproape* 24 de ani care a trecut, cam în două luni, de la "îmi cer scuze, urmează să mă demachiez, please look away" (true story) la... cum sunt acum, basically nu mai folosesc fond de ten și concealer decât când chiar vreau să dau lumea pe spate.

Read More
Cum ne organizam excursiile până acum - și ce vom încerca anul acesta

De departe cele mai de succes articole de pe blog sunt cele despre excursiile în care mergem. De multe ori îmi scrieți să mă întrebați cum facem să mergem în locuri frumoase cu buget totuși normal, așa că am hotărât că e momentul să răspund, mai pe lung. Also, am descoperit un concept nou (cel puțin pentru mine) de călătorit în locuri exotice la prețuri mult mai bune chiar și decât ce am făcut noi până acum, deci citiți până la capăt - la finalul articolului vă prezint o super chestie.

Read More
#VisitRomania - Cea mai frumoasa cazare din Delta Dunarii

Suntem în ultima zi din excursia noastră în Delta Dunării. Mi-am instalat laptopul pe terasă, am prelucrat câteva poze din ultimul meu shooting, iar acum stau cuminte și scriu pe blog. După cum vedeți din poze, mă aflu într-un loc absolut superb - suntem pentru prima oară în Delta Dunării și chiar mi-am dedicat ceva timp căutând cea mai frumoasă cazare posibilă.

Read More
Favourites of the week

Azi povestim despre lucrurile mele preferate din saptamana ce tocmai a trecut. Avem un ghiozdan 100% instagramabil, ceva ce folosesc impotriva celulitei, o recomandare de carti oarecum evidenta si un meniu zilnic, gustos si super sanatos.

Read More
Anca Cheregi Comments
15 things about me

Da, da, I know - cea mai narcisistă postare ever. Cu toate astea, deja simt că ajunge pe aici lume care nu mă cunoaște direct și personal (feeling like a superstar - am trecut de stadiul "doar mama se uită pe blogul meu" - achievement unlocked) și m-am gândit să fac un mic introduction (sau mare, dacă chiar găsesc 15 chestii de scris despre mine) ca să știți cât de cât cine sunt. 

Read More
Diary of a future bride - Nunta la palat

Despre excursia noastră în Provence, unde B. m-a cerut în căsătorie (mi-au transpirat un pic palmele scriind asta, 6 luni mai târziu), v-am tot povestit. În schimb de atunci nu prea am menționat nimic despre o viitoare nuntă, și ca să răspund tuturor întrebărilor gen "Totuși, voi când vă căsătoriți?", ne-am stabilit nunta în 2018 - prin urmare, am o grămadă de timp să planific acest eveniment. Și habar nu am de unde să încep. 

Read More