Our Bali Story

Bali a fost... oau. Cea mai exotică excursie a mea de până acum (singura ieșire din Europa pe care am mai avut-o a fost în Dubai, care... e frumos, dar nu prea), de departe cea mai interesantă și plăcută experiență culinară, în câteva zile care au trecut extrem de rapid. Dar să începem cu începutul.

Read More
Behind the scenes - SS '17 campaign for Ingrid Teodosiu

Am știut de când am cunoscut-o pe Ingrid că va avea un impact asupra muncii mele-cu paltoanele ei roz de pe atunci și senzația de determinare pe care mi-o dădea; ce nu am prevăzut a fost cât de bune prietene urma să devenim. De atunci, am lucrat împreună la atâtea ședințe foto (atât cu hainele brandului ei propriu, cât și cu Ingrid ca stilist), și am împărțit atâtea cafele și povești, încât pot spune cu siguranță că fata asta frumoasă îmi va fi alături multă vreme de acum.

Read More
DIY - Succulents Birdcage

Zilele de vacanță se pare că îmi priesc. În ultimele săptămâni am recuperat toată odihna de care nu am avut parte în timpul școlii (ah, Facultate de Arhitectură, cum nu îmi lipsești deloc...) și m-am ocupat de casă și de mine. Proiectele do it yourself sunt o mare pasiune a mea de mică (mama a avut o influență destul de mare în direcția asta), așa că mă relaxez cel mai bine atunci când creez ceva prin casă.

Read More
Our Provence story - part II

Continuând povestea excursiei din Provence, îmi amintesc cum o săptămână înainte de excursie căutam în ghid ce sate să vizităm; ajunși în Franța, pe drum spre satele din ghid treceam prin alte sate superbe și am ajuns la concluzia că de fapt cam oriunde ajungi e picture perfect, cu copăcei pe marginea drumului, flori pe case și alei întortocheate. Așa se face că am ales ce-a de-a doua cazare aici, tot prin AirBnB, într-un sătuc numit Cadenet, care s-a dovedit a fi un loc absolut fermecător;

Read More
Our Provence story - part I

Când Bogdan mi-a spus, de ziua mea, că a luat bilete de avion până la Nisa și că în iulie vom vizita Provence și Coasta de Azur, mi-am imaginat o excursie liniștită, în care stăm toată ziua pe șezlong la soare, cu marea în față și câmpuri infinite de lavandă în spate, mâncând brânză din cea mai puturoasă (I’m addicted) și bând vin rose din pahare imense. Nu părea deloc un plan rău. Dar evident că realitatea mi-a depășit orice așteptare, și am ajuns să experimentăm în fiecare zi altă aventură: roadtrips prin chei abrupte, înotat în mare, vizitat orașe, sate medievale fermecătoare, câmpuri de lavandă, grădini liniștite, aventuri cu caiacul, plajă pe stânci.

Read More
#superfoods – 3 smoothies sanatoase pentru micul dejun

În ultimele luni am devenit tot mai preocupată de ceea ce mănânc (prin urmare am și slăbit vreo 7 kg – the struggle is real) și am încercat să reduc cât mai mult din alimentația mea grăsimile și zahărul. Dar inevitabil am momente când pofta de ceva dulce mă doboară sau mă simt lipsită de energie și de chef, și soluția salvatoare în situațiile astea sunt smoothies de fructe, simple, rapide și sănătoase. V-am pregătit 3 rețete, dar odată ce încerci câteva îți dai seama că poți combina cam orice fructe și ce mai ai prin bucătărie într-un smoothie bun.

Read More
6 lucruri care ma ajuta sa invat in sesiune

Dacă e ceva ce am învățat în primii 3 ani la facultatea de arhitectură (da, mai am încă 3. Da, știam în ce mă bag…) este să lucrez. Continuu. Fără pauză. În orice condiții. Cred că Apocalipsa o să mă prindă concentrată la laptop, un pic iritată pentru că de ce se agită toată lumea când eu am de lucru. „Ce se întâmplă? A, e Apocalipsa? Bine, vin și eu la adăpost, imediat, numai să termin planșele astea două și mai am de refăcut o secțiune.”

Read More