Diary of a future bride - Nunta la palat

Despre excursia noastră în Provence, unde B. m-a cerut în căsătorie (mi-au transpirat un pic palmele scriind asta, 6 luni mai târziu), v-am tot povestit. În schimb de atunci nu prea am menționat nimic despre o viitoare nuntă, și ca să răspund tuturor întrebărilor gen "Totuși, voi când vă căsătoriți?", ne-am stabilit nunta în 2018 - prin urmare, am o grămadă de timp să planific acest eveniment. Și habar nu am de unde să încep. 

Niciodată nu m-am visat mireasă (sau prințesă sau zână for that matter), deci "Nunta visurilor mele" e un concept atât de străin pe cât de misterios pentru mine. Din punctul meu de vedere, nunta ideală conține un viitor soț ideal (thank God I got that covered), oamenii cei mai dragi în jurul tău și o rochie care să nu te mănânce/înțepe/strângă/sufoce (da, mai pot găsi încă vreo 10 cuvinte despre cum o rochie poate fi incomodă). Ceea ce face task-ul de a organiza o nuntă pe bune destul de dificil, mai ales din lipsă de motivație.

Aici intervin, slavă cerului, târgurile de nunți. Cu Nunta la Palat am o relație specială - m-am ocupat integral, deja a doua oară, de grafica evenimentului, iar imaginea lor este - evident -  Fica, fotografiată... tot de mine.

De asemenea, la târgul din iarnă am participat alături de sora mea (eu eram aia în negru de tot împărțea pliante la toată lumea), care a avut un stand frumușel de tot. Grație șarmului meu incontestabil - ok, poate și din cauză că are niște lucrușoare și aranjamente absolut superbe, e cam fully booked așa că la târgul acesta nu o vom întâlni. O puteți, totuși, găsi pe facebook

Eu, mandra nevoie mare de posterul imens designed & photographed by myself

Eu, mandra nevoie mare de posterul imens designed & photographed by myself

Cea de-a doua ediție urmează să ia loc în acest weekend, așa că vă povestesc ce mi-a plăcut data trecută și pentru ce merg și acum. 

Un dulce de la Vlad Muresan

Nu știu dacă v-am menționat vreodată, dar Hello, my name is Anca, and I'm an addict. Mai exact, sunt dependentă de zahăr - toată ziua aș putea mânca desert după desert, și un desert la desert. Prin urmare, standul lui Vlad Mureșan, plin cu tot felul de tentații, m-a cucerit pentru totdeauna. Știu că e nepoliticos, dar mi-am luat din fiecare fel, și apoi am căutat scuze să revin și să mai gust odată din fiecare. #sorrynotsorry

Photo credit: Love and Peonies

Photo credit: Love and Peonies

Concluzia e că la nuntă voi avea un candy bar doar al meu, din care să mănânc non-stop. Don't judge - it's my perfect day! Dacă vreți și voi să vă îngrășați 5kg în ziua nunții, pe Vlad îl găsiți aici.

Fotografi - Alex & Radu Vaidean

Atât eu, cât și Bogdan fiind fotografi, alegerea fotografului de nuntă mi se părea un task nu doar dificil, ci și destul de enervant. Nu numai din cauza prețurilor exorbitante care se vehiculează, ci și din cauza tuturor trendurilor (poze vintage, poze hipsterizate, poze cu mobilul la nuntă, photobooth, dronă/ne-dronă, ședință foto trash the dress pe munte, în apă, pe lună etc..) care tot răsar pe facebook.

Prin urmare, eu și Bogdan ne-am promis așa: 
  
 1. Nu vom umple facebook-ul până la refuz cu poze siropoase cu noi doi; 
  
 2. Fără cadre forțate și super regizate (cum ziceam mai sus - fără trash the dress pe lună) 
  
 3. Serviciile foto-video să nu ne coste un rinichi; 
  
 4. Urmărim calitatea pozelor, nu filtre fancy peste poze mediocre. 
  
De asta m-am bucurat atât de tare când i-am cunoscut pe Alex și Radu, care sunt nu doar o fotografă / un videograf extrem de talentați, dar și un cuplu de oameni faini, cu care am rezonat din primul moment. Oferta lor mi se pare extrem de avantajoasă, nu au încercat să ne bage nimic pe gât, iar calitatea fotografiilor lor este ireproșabilă. Vă invit să îi descoperiți pe facebook și să îi contactați pentru mai multe informații. 

Flori & decoratiuni - Din Vitrina

Vă spuneam mai sus că am participat la ediția de iarnă alături de sora mea, care pentru 2017 e din câte știu destul de booked (informația exactă e totuși doar la un mesaj distanță), dar pentru 2018 și-a rezervat o zi specială numai pentru mine. Ideea e următoarea - nu mă omor după fetițisme cu fundițisme, în schimb locația pe care am ales-o (more on that later) e destul de romantică și oferă multe locuri care pot fi decorate frumos. Abia aștept să văd ce minunății va gândi Mădă pentru nunta noastră, între timp o puteți urmări pe facebook, instagram sau pe site-ul ei personal

Photo credit: Les Imaginaires

Photo credit: Les Imaginaires

Photos credit: Radu Benjamin

Photos credit: Radu Benjamin

Cam atât am deocamdată. Urmează o postare despre locația aleasă pentru nuntă (it's a very, very special place), după care voi începe îngrozitorul proces de identificare a rochiei perfecte de mireasă (vai, când mă gândesc câte am de probat până să ajung la The One mă îngrozesc). Să-mi țineți pumnii și ne vedem măine la muzeu! Mai multe informații despre Nunta la Palat găsiți pe pagina lor de facebook.

Love,